یک کفش برای این که لقب خوب و مناسب را به خود بگیرد باید بسیاری از ویژگی ها را داشته باشد، اما به طور کلی مهم ترین ویژگی هایی که مد نظر داریم در این مقاله توضیح بدیم این است که کفش مناسب؛ کفشی است که پس از استفاده، پاهای شما در آن سالم و راحت باشد.

کفشی که مانع از عرق کردن پای شما شده، کفشی که سفت نبوده، بر قسمت خاصی از پا فشار مضاعف نمی‌آورد، مطابق با آناتومی پای شماست، با انعطافی که دارد به پای شما اجازه تحرک می ‌دهد و در مقابل هر عامل آسیب ‌زایی مقاوم است.

 

 

ویژگی‌های کفش مردانه مناسب

اندازه کفش:

کفشی مناسب است که برای پاهایتان گشاد نباشد، در غیر این صورت منجربه ساییده شدن پوست با بدنه کفش و تاول زدن پا شده و گاهی هنگام راه رفتن تعادل شما را هم برهم می ‌زند. کفش تنگ هم یک کفش مناسب نیست، شست پا، باید بتواند به سادگی تحرک داشته باشد به طوری که بین نوک پا و کفش اندکی فاصله باشد، کناره های کفش به پاها فشار وارد نکند و اندازه پنجه کفش باید به میزانی باشد که انگشتان پا بهم فشار نیاورده و روی هم نروند.

مقاومت کفش در برابر عوامل آسیب ‌زا:

کفش باید ضخامت مناسبی داشته تا در حد امکان از پا در برابر سرما، گرما و ضربه ‌های وارد شده محافظت کند، هم چنین کفش مناسب در کف خود مقداری عاج دارد یا جنس زیره کفش نوعی است که می‌ تواند جلوی سرخوردن را بگیرد.

جنس کفش:

جنس رویه کفش باید از نوعی باشد که تهویه مناسبی برای پاهای شما فراهم نموده تا از عرق کردن، بو گرفتن و رشد میکروب‌ها و قارچ‌ها روی پاهای شما جلوگیری کند؛ با توجه به این موضوع کارشناسان کفش‌ چرمی را مناسب ترین کفش برای سازگاری با پاهای انسان معرفی می‌ کنند.

انعطاف کفش:

کفش باید از انعطاف کافی برخوردار باشد تا در هنگامی پیاده روی پاهای شما را آزار ندهد و منجربه تغییر نحوه راه رفتن شما نشود؛ در صورت تغییر نحوه عادی راه رفتن تان آسیب‌هایی مانند میخچه گریبان گیر شما می‌ شود.

کفه داخل کفش:

کفه داخل کفش باید فضای خالی کف پا را پوشش دهد تا از کمر درد و زانو درد جلوگیری کند، هم چنین کفه کفش باید پتانسیل ارتجاعی بالایی هم داشته باشد تا فشارهای وارد شده به کف پا را کاهش دهد.

پاشنه کفش:

برای پاهای معمولی پاشنه استاندارد بین 2 تا 4 سانتی متر تعریف شده که بیشتر از این میزان خطراتی را برای ستون فقرات و زانوان به وجود می ‌آورد؛ هم چنین توصیه شده پاشنه کفش‌ها پهن باشد، تا حمایت خوبی از قوس کف پا داشته و آسیب‌ های وارده به پا و کمر را کاهش دهد.

 

"جهت مشاهده و خرید شیک ترین مدل های کفش مجلسی مردانه کلیک کنید"

 

مکانیزم تغییر اندازه در کفش:

اجزایی مانند بندهای نخی، بندهای کشی، بند چسبی، قلاب یا نوار و سگک در کفش‌ها این قابلیت را برای شما ایجاد می‌ کنند که اندازه کفش را تا حدی برای پای خود بزرگ و کوچک کنید، هم چنین این اجزا از قوس کف پای افراد هم حمایت بیشتری می ‌کنند.

 

نکات مهم در خرید کفش مردانه مناسب

اطلاعات کافی:

برای انتخاب کفش مناسب حتما باید اطلاعات کافی داشته باشیم. پس اول اجزای کفش ها و انواع آن ها را بشناسید.

تعیین اولویت تان:

تکلیف خودتان را مشخص کنید، اولویت تان در انتخاب کفش چیست؟ مد یا سلامتی؟ رنگ و مدل خاص کفش یا راحتی پاها؟ اگر سلامتی در اولویت تان است به جنس و کیفیت رویه، زیره و آستر درونی کفش توجه فراوانی داشته باشید.

اندازه دو پا برابر نیست:

در اکثر افراد اندازه هر دو پا کاملا یکسان نیست، لذا در انتخاب سایز کفش ملاک خود را پای بزرگ تر در نظر بگیرید تا پای بزرگترتان در اثر تنگی کفش آسیب نبیند.

زمان مناسب خرید کفش:

پاهای انسان بر اثر راه رفتن، ایستادن و دریافت دماها و ضربه‌های مختلف، در زمان شب در منبسط ‌ترین حالت خود قرار دارد، پس اواخر روز بهترین زمان برای پیدا کردن سایز مناسب کفش است.

هنگام خرید جوراب متناسب با کفش بپوشید:

فرض کنید زمستان به خرید کفش رفته اید و هنگام خرید کفش رسمی به جای جوراب نخی جوراب پشمی پوشیده باشید.اگر تناسب بین جوراب و نوع کفش رعایت نشود بعدها با مشکل تنگی و گشادی کفش مواجه می ‌شوید.

حتما با کفش قدم بزنید:

پس از پوشیدن کفش در فروشگاه حتما با آن قدم بزنید، اگر کفش بندی است حتما بند آن را هم ببندید.

سخن آخر:

این نکته را به خاطر داشته باشید که خرید کفش مناسب نوعی سرمایه گذاری برای سلامت پاهایتان است. در صورتی که استایل رسمی دارید، در محل کار بهتر است از کفش‌ های چرم جیر یا معمولی استفاده کنید و کفش‌های ورنی یا چرم اصل را برای مجالس بگذارید.

 

"راهنمای دقیق خرید کفش مردانه با جدید ترین مدل های متنوع"